BARBATI  Sunt 28 produse.

Imbracaminte

Magazinul online Joma va vine in ajutor cu o larga varietate de imbracaminte sport creata pentru toate gusturile. Intr-un singur loc gasesti articole de imbracaminte sport atat pentru femei si barbati cat si pentru copii. Toate produsele sunt create in Spania iar raportul pret calitate este foarte avantajos. Din multitudinea de variante iti poti alege modelul favorit si comod precum si  culoarea care iti vine bine.

Incaltaminte

Avand in vedere ca primul articol cu care Joma a debutat pe piata au fost pantofii de sport, in cei 50 de ani de cercetare si dezvoltare, a reusit sa aduca pe piata cei mai buni pantofi de sport renumiti prin confortul lor, piciorul asezandu-se perfect in interior de parca pantoful s-ar plia pe acesta. Talpile de la incaltamintea sport sunt ca niste harti colorate, ele fiind alcatuite din diverse materiale astfel ca zonele solicitate diferit sa raspunda diferit dar la fel de bine la toate miscarile sportivului . 

Sport

In orice sport echipamentul de calitate si adecvat special disciplinei practicate, poate pune sportivul in avantaj. Joma a creat articole sportive, chiar seturi complete de echipamente, pentru majoritatea sporturilor. Cand doresti sa cumperi un echipament sportiv sau accesorii, incearca in primul rand sa consulti cataloagele de la Joma Sport si vei constata ca nu vei mai dori sa pierzi timp cautand si in alta parte, deoarece aici poti gasi aprope tot ce ai nevoie si nu vei regreta daca le si achizitionezi.  

pe pagină
Se afisează 1 - 20 din 28 produse