JUNIOR  Sunt 413 produse.

Baieti si Fete

Din articolele sportive de la Joma nu au fost exclusi juniorii. Atat fetele cat si baietii se pot imbraca din cap pana in picioare cu echipamente sportive marca Joma. Inclusiv pentru fotbalistii juniori exista ghete de fotbal cu crampoane si costum de portar cu diferite tipuri de manusi. In ceea ce priveste materialele din care sunt confectionate toate articolele pentru juniori, ele sunt aceleasi ca pentru adulti pastrand calitatea si confortul, singura diferenta fiind doar marimea. 

Incaltaminte

Incaltamintea sport pentru baieti si fete este facuta cu aceesi tehnologie avansata si din materiale speciale ca toti pantofii confectionati la Joma. Achizitionand pentru copiii nostri o incaltaminte care sa nu le cauzeze rani ci chiar dimpotriva sa previna accidentele (entorse, luxatii), sa le aduca un confort deosebit si in acelasi timp sa fie si la moda, reusim sa le conferim siguranta de care au nevoie. 

Imbracaminte

Tricouri, sorturi, pantaloni trei sferturi, treninguri , hanorace si jachete, toate prezente in culori foarte vii, pot reprezenta o imbracaminte de calitate cu care atat baietii cat si fetele sa se simta in largul lor fie pe terenul de sport fie si in afara acestuia. Materialele excelente, comoditatea oferita si totodata si frumusetea tuturor acestor articole de imbracaminte, le face sa fie purtate cu mare placere de adolescenti. 

Accesorii

In mod special tinerilor le place sa fie admirati nu doar pentru talentul lor sportiv ci si pentru echipamentul pe are il afiseaza, iar Joma a tinut cont de acest lucru si le-a pus la dispozitie pe langa imbracaminte si incaltaminte, o serie de accesorii pe care le pot purta cu mandrie. Iata cateva exemple cu care pot sa-si intregeasca echipamentul: geanta in care isi cara lucrurile la meci si antrenament, bentitele de cap, mansetele pentru incheieturile de la maini, manusile portarului la fotbal, ciorapii, si nu in ultimul rand mingile (a caror greutate difera la juniori fata de cele profesioniste). 

pe pagină
Se afisează 1 - 20 din 413 produse