Joma – cel mai mare producător de echipament de fotbal de sală

Postat de: Joma SportDistribution În: Joma Sport Pe: Wednesday, July 27, 2016 Comentariu: 0 Vizualizat: 1321

Cinci jucători de fotbal de sală sponsorizați de Joma pot câștiga trofeul World Best Futsal Player.

Federația internațională a anunțat nominalizările pentru premiul Futsalplanet 2015, care se află la a 16-a ediție anuală. Pe listă sunt incluși și cinci fotbaliști care poartă echipamentul sportiv produs de Joma, care pot avea șansa câștigării celui mai râvnit trofeu la nivel mondial, World Best Futsal Player.

Joma – cel mai mare producător de echipament de fotbal de sală

Aceștia sunt iranianul Ali Asghar, spaniolul Miguel Sayago, italianul Alex Rodrigo da Silva Merlin, brazilianul Fabricio Bastezini ”Gadeia” și argentinianul Maximiliano Rescia.

Spaniolul care a câștigat Euro 2016 la fotbal de sală

Miguel Sayago, cunoscut sub numele de Miguelin, s-a născut pe 5 septembrie 1985. El evoluează la clubul Murcia și în naționala Spaniei.

La turneul organizat de către UEFA în 2016, Spania a reușit să câștige competiția desfășurată în Serbia. Naționala iberică a avut o evoluție excepțională la turneul final al C.E. de futsal.

Spania a obținut două victorii, 5-2 cu Ungaria și 4-1 cu Ucraina în Grupa A. În sferturi, spaniolii au învins Portugalia cu scorul de 6-2. În semifinale, Spania a câștigat partida cu Kazahstan cu 5-3, iar în finală s-a impus în fața Rusiei, cu 7-3.

Miguel Sayago a evoluat cu succes în toate cele 5 meciuri de la Euro 2016, reușind 6 goluri (fiind golgeterul competiției, alături de alți 4 fotbaliști) și 4 pase de gol.

Clubul Carlos Barbosa, sponsorizat de Joma, nominalizat pentru premiul de cel mai bun club de Futsal din lume

Fondat pe 1 martie 1973, Carlos Barbosa este unul dintre cele mai mari cluburi sportive din Brazilia. După anul 1974, culorile clubului sunt portocaliu și negru.

Echipa Carlos Barbosa a reușit să obțină 4 titluri de campioană de fotbal în sală a Braziliei în anii 2001, 2004, 2006 și 2009.

În anul 2004, Carlos Barbosa a repurtat un succes extraordinar, cucerind Cupa Intercontinentală de Futsal, organizată pentru prima dată de Federația Internațională FIFA. Clubul a repetat performanța și în anul 2012.

Antrenorii spanioli, sponsorizați de Joma, nominalizați la premiul anului

Doi antrenori din Spania, Jesus Velasco și Tomas ”Sito” Rivera, sponsorizați de Joma, au fost nominalizați de către Federația Internațională pentru titlul de ”Cel mai bun antrenor de futsal din lume”.

Tag-uri: fotbal sala joma

Comentarii

Lasă un comentariu