Joma Sport Distribution – Distribuitor de echipamente sportive

Postat de: Joma SportDistribution În: Joma Sport Pe: Friday, July 29, 2016 Comentariu: 0 Vizualizat: 2958

Firma Joma Sport, fondată în anul 1965, a intrat pe piața din România în 1998, iar de atunci și-a extins în continuu activitatea. Joma Sport Distribution a conceput în ultimii ani un nou stil de abordare al afacerilor din România, unul direcționat spre consumator.

Joma Sport România – Distribuitor de echipamente sportive

Această politică de marketing a dus la dezvoltarea unor relații benefice ale firmei spaniole Joma cu marile magazine, care comercializează produse sportive în România.

Experiență de 18 ani în România pentru Joma 

Reprezentanța Joma - Sport Distribution SRL - România are o vastă experiență în comercializarea articolelor sportive și în special al produselor destinate fotbalului. Firma din Spania a început distribuirea produselor sale în țara noastră în anul 1998, iar prima formație sponsorizată de Joma a fost ASA Tg. Mureș.

Reprezența Joma Sport România în 2016

Joma Sport și-a dezvoltat activitatea în România prin distribuirea produselor sale de echipament sportiv, atât prin magazinele proprii sau al site-ului său oficial, cât și prin rețeaua partenerilor săi, care comercializează astfel de articole.

Joma Sport este o prezență importantă în țara noastră, datorită parteneriatelor sale cu echipa națională de fotbal a României, dar și cu formațiile ASA Tg. Mureș, CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, ACS Poli Timișoara și CS Gaz Metan Mediaș.

Joma a sponsorizat echipa Dinamo București, câștigătoare a titlului în anul 2000

Continuându-și expansiunea pe piața de echipament sportiv din România, Joma a semnat un parteneriat tehnic cu echipa de fotbal Dinamo București, în perioada 1998 – 2000. Clubul Dinamo București a reușit să câștige atât titlul de campioană a României, cât și Cupa.

De asemenea, în acei ani, Dinamo a evoluat și în cupele europene, atât în Cupa UEFA, cât și în Champions League.

Numeroase colaborări ale Joma cu echipele de fotbal din România

De-a lungul anilor Joma in România a colaborat cu succes cu mai multe echipe de club din România. În afara celor menționate mai sus, amintim pe Unirea Alba Iulia, Gaz Metan Mediaș, Politehnica Timișoara, Politehnica Iași, Astra Ploiești, FC Bihor, FC Universitatea Craiova, Extensiv Craiova, Oțelul Galați, FC Brașov, Ceahlăul Piatra Neamț și FC Argeș Pitești.

Unirea Urziceni, participantă în Champions League, a îmbrăcat echipamentul Joma

Joma a încheiat un parteneriat tehnic cu echipa Unirea Urziceni, între anii 2007 – 2009. Colaborarea s-a produs în cea mai glorioasă perioadă din istoria clubului, antrenată la acea vreme de reputatul antrenor Dan Petrescu.

În anul 2009, Unirea Urziceni a avut un parcurs foarte bun în Champions League, unde într-o grupă foarte grea cu Sevilla, Glasgow Rangers și Stuttgart, a obținut 8 puncte. Echipa a reușit atunci 2 victorii răsunătoare, 1–0 cu Sevilla (acasă) și 4-1 (în deplasare) cu Glasgow Rangers. Parcursul european al Unirii Urziceni din acel an, s-a oprit în șaisprezecimile Cupei UEFA, unde a fost învinsă de echipa engleză Liverpool.

CFR Cluj, sponsorizată de Joma, a învins Manchester United pe ”Old Trafford”, în Champions League

Joma este încă din anul 2010 partenerul tehnic al echipei de fotbal CFR 1907 Cluj. Formația a reușit în această perioadă să câștige 2 titluri de campioană a României, în 2010 și 2012, Cupa României și Supercupa în 2010.

CFR Cluj a avut evoluții reamarcabile în cupele europene, atât în Europa League, cât și în UEFA Champions League. Echipa a obținut cea mai bună performanță a unei echipe din România, acumulând 10 puncte în grupele Champions League în sezonul 2012/2013, cu o victorie de senzație, 2-1, pe ”Old Trafford”, în fața lui Manchester United.

Naționala de fotbal a României poartă echipamentul Joma la Euro 2016

În anul 2015, Joma a încheiat un contract de sponsorizare cu Federația Română de Fotbal, valabil 4 ani. Astfel, forul din România va primi anual de la Joma echipament sportiv în valoare de 720.000 de euro și o sumă în valoare de 480.000 de euro.

Tag-uri: joma sport romania

Comentarii

Lasă un comentariu