Pantofii de sport Joma Super Copa Speed, pentru jucătorii care caută o accelerare rapidă

Postat de: Joma SportDistribution În: Joma Sport Pe: Monday, January 23, 2017 Comentariu: 0 Vizualizat: 2252

Canalul de pe You Tube al firmei de echipament sportiv Joma a făcut prezentarea noilor pantofi de sport Super Copa Speed. Această încălțăminte este proiectată în mod special pentru fotbaliștii rapizi, care recurg la preluări scurte și la curse de viteză spre careul advers, în timpul partidelor de fotbal.

Pantofii de sport Joma Super Copa Speed, pentru jucătorii care caută o accelerare rapidă

Noile ghete de fotbal Joma Super Copa Speed sunt realizate dintr-o fibră sintetică subțire, ultra – ușoară, care oferă fotbaliștilor posibilitatea unui control rapid al mingii, în regim de viteză.

Joma mărește performanțele fotbaliștilor

Chiar și limba pantofilor Joma și șireturile au fost proiectate în așa fel încât modelul să se muleze pe forma piciorului, sporind performanțele jucătorului de fotbal.

Talpa noilor ghete Joma Super Copa Speed este una extrem de flexibilă în zona degetelor de la picior, oferind o putere și o forță instantanee, atunci când fotbaliștii accelerează în timpului meciurilor.

Control sporit, flexibilitate și stabilitate pentru Joma Super Copa Speed

Cu toate acestea, proiectarea pantofilor de sport Joma a ținut cont de obținerea unor performanțe sporite, iar Super Copa Speed conferă o mai mare protecție și o stabilitate ridicată.

Pantofii de sport oferă o absorbție mărită a șocurilor, un control sporit al mișcărilor jucătorilor, o flexibilitate perfectă și o durabilitate mare.

Sistemul tocului întărit oferă fotbaliștilor mai multă rezistență, echilibru și stabilitate pe tot parcursul alergării pe gazon, evitându-se astfel accidentările inutile.

Ghete foarte ușoare, de doar 232 de grame

Noii pantofi de sport, care au o rezistență ridicată la frecare și o greutate foarte mică, sunt fabricați într-o gamă variată de mărimi, între 6 ½ și 12 ½ . Deși sunt foarte ușori și subțiri, pantofii Joma sunt foarte rigizi, garantând siguranța piciorului și evitarea oricăror accidentări.

Ghetele sunt fabricate din fibre sintetice fine care fac legătura între partea din față și cea din spate a încălțămintei, reducând grosimea acesteia. Pantofii sunt foarte flexibili atunci când jucătorii aleargă, dar în același timp le oferă stabilitate pe teren și forță la expedierea șuturilor la poartă.

Ghetele Joma Super Copa Speed reprezintă o încălțăminte modernă, ideală pentru fotbaliștii de viteză.

Comentarii

Lasă un comentariu