Tenis – Joma a devenit unul dintre cele mai puternice branduri în lumea tenisului

Postat de: Joma SportDistribution În: Joma Sport Pe: Tuesday, October 18, 2016 Comentariu: 0 Vizualizat: 997

JOMA este acum al cincilea brand cel mai influent printre jucătorii de tenis din Top 100 din circuitul ATP, potrivit unui studiu independent.

Tenis – Joma a devenit unul dintre cele mai puternice branduri în lumea tenisului

JOMA
a cunoscut o creștere remarcabilă pe piața tenisului masculin mondial în ultimii doi ani, iar în prezent firma spaniolă furnizează echipament sportiv la 6 tenismeni: Alexandr Dolgopolov din Ucraina, Nicolas Almagro, Pablo Carreno, Inigo Cervantes și Marcel Granollers, toți din Spania și Ivan Dodig din Croația.

Caracteristici de top ale echipamentului sportiv JOMA

JOMA a introdus o colecție impresionantă de echipament sportiv pentru tenis în anul 2016, dezvoltată cu ajutorul celor mai avansate tehnologii de fabricare. Firma din Spania produce o gamă largă de echipamente sportive clasice, precum și modele moderne.

Fiecare dintre acestea oferă tenismenilor posibilitatea obținerii unor performanțe remarcabile, permițându-le o mare libertate de mișcare, o caracteristică esențială pentru acest sport individual.

Tehnologia avansată de fabricare a echipamentului permite eliminarea transpirației și circulația aerului în jurul corpului, îmbunătățind astfel confortul jucătorilor de tenis pe parcursul meciurilor.

Alexandr Dolgopolov, ucraineanul care a ajuns pe locul 13 mondial

Dolgopolov a început să joace tenis încă de la vârsta de 3 ani. Părinții săi au fost sportivi de performanță, tatăl tenismen, iar mama gimnastă.

Ucraineanul a reușit să termine în Top 50 în clasamentul mondial ATP pentru a cincea oară în anul 2015. În anul 2011, el a devenit primul tenismen din țara sa care a terminat în Top 20, după Medvedev în 1995.

Cea mai înaltă poziție atinsă în topul mondial a fost 13 pe 12 ianuarie 2012, după ce a ajuns în finala turneului de la Brisbane, Australia.

A obținut două titluri la simplu în turneele ATP

În cariera sa, Alexandr Dolgopolov a reușit să câștige două turnee la simplu: primul la Umag în Croația, în 2011, iar al doilea la Washington în Statele Unite, în 2012. De asemenea, el a triumfat și în proba de dublu, obținând o mare victorie în turneul ATP Masters Indian Wells, împreună cu Xavier Malisse din Belgia în fața lui Roger Federer și Stanislav Wawrinka din Elveția.

A mai jucat alte 4 finale la simplu, pe care le-a pierdut, la Brasil Open, Brisbane, Valencia și Rio Open.

Tag-uri: tenis joma

Comentarii

Lasă un comentariu