Ultimul model de pantofi de sport Joma Super Cross pentru alergători în acțiune

Postat de: Joma SportDistribution În: Joma Sport Pe: Sunday, September 25, 2016 Comentariu: 0 Vizualizat: 1185

Canalul Joma de pe YouTube ne oferă o prezentare a unuia dintre cele mai de succes modele de pantofi de alergare (Joma Super Croos). El este destinat, în special, alergătorilor de top din întreaga lume.

Ultimul model de pantofi de sport Joma Super Cross pentru alergători în acțiune

Noul model Joma Super Cross face parte din colecția de pantofi de sport creată pentru sezoanele de primăvară și vară ale anului 2016.

Modelul Joma Super Croos – durabil, ușor, performant

Pantofii de sport Joma Super Cross sunt proiectați în mod deosebit pentru alergătorii ce au o greutate medie sau mai ridicată și care sunt în căutarea unei încălțăminte durabile, ușoare, dar performante.

Partea superioară a pantofilor este fabricată din fire de poliester foarte ușoare (un concept nou pentru alergare), care înlocuiește microfibrele tradiționale, potrivindu-se precum un ciorap. Modelul oferă o mișcare fără restricții, el fiind perfect pentru alergare.

Amortizare și tracțiune suplimentară

Încălțămintea pentru sport Joma Super Cross oferă caracterisitici de top, un sistem de amortizare eficient al tălpii, care asigură confort superior ca stabilitate, ceea ce înseamnă că un alergător recepționează o tracțiune suplimentară și este împins în față cu viteză.

Este un model foarte ușor, specific pentru alergare pe terenuri de tip hard. Joma Super Cross cântărește doar 295 de grame, având cele mai bune caracteristici, având o absorbție excelentă a șocurilor.

Joma Super Cross – siguranță, stabilitate, confort

Talpa pantofilor este divizată în mai multe zone, care au o densitate diferită, regiunile mai moi sunt cele care absorb impactul cu terenul de alergare. Modelul este complet plat, crescându-i aderența pe sol, făcându-l sigur pentru fiecare pas al alergătorului.

Încălțămintea de sport este una stabilă și foarte confortabilă, iar dacă ne uităm înăuntrul pantofului observăm o inserție protectoare așezată în regiunea tălpii piciorului, ce oferă o mare stabilitate sportivului.

Sunt evitate orice leziuni ale sportivilor

Pantoful are în partea din față un adaos din poliuretan termoplastic care îi mărește stabilitatea, iar datorită unei piese rigide incorporată în partea din spate se evită orice fel de leziune majoră a sportivului.

Modelul Joma Super Cross este pantoful ideal pentru sportivii de peste 85 de kilograme, care îi ajută la obținerea celor mai bune performanțe atât la antrenamente, cât și în competițiile oficiale.

Comentarii

Lasă un comentariu