Livrarea produselor Joma

În Bucureşti - Livrările în Bucureşti sunt gratuite si se fac în cel mai scurt timp posibil de la confirmarea comenzii.

NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 ore, pana la maxim 30 de zile.

În ţară

Livrările în ţară se fac în cel mai scurt timp posibil de la primirea SMS-ului/e-mail-ului de informare că s-a efectuat expedierea coletului. Acesta va conţine numărul de AWB şi firma de curierat (Fan Courier, DPD, Posta Romana) prin care se livrează comanda dvs.*

Livrarea se face GRATUIT în ţară pentru comenzile a căror valoare totală depăşesc suma de 500 ron, indiferent de numărul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

Pentru comenzile cu valoare totală mai mică de 500 ron, se percepe o taxă de curier de minimum 18 ron şi care poate să difere în funcţie de greutatea şi dimensiunea produselor.

NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, pana la maxim 30 de zile.

Din showroom JOMA-Sport Distribution

Puteţi ridica comenzile plasate online din showroom-ul JOMA-Sport Distribution de luni până vineri în intervalul orar 09:00-19:00 si sâmbăta între orele 10:00-14:00, doar după confirmarea primită de la agentul JOMA-SportDistribution.ro care v-a preluat comanda, menţionându-vă ora şi data la care vă puteţi prezenta în showroom în vederea achiziţionării produselor.

Pentru ridicarea comenzilor achitate cu OP (ordin de plata), Card online, etc. de către persoane fizice şi juridice, se va prezenta obligatoriu un act de identitate.

Modalitati plata

Platile la sportdistribution.ro se pot face prin:

- transfer bancar;

- ramburs;

- plata cu cardul prin euplatesc.ro

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!