DREPTURI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Cine suntem?

Site-ul www.SportDistribution.ro este proprietatea SC SPORT DISTRIBUTION SRL cu sediul in Bucuresti, str. Izvorul Crisului nr. 9, capital social 200 ron, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/1581/2015 (C.U.I): RO34091160, denumita in cele ce urmeaza SportDistribution.ro.

Ce drepturi are vizitatorul site-ului, client SportDistribution.ro?

Pretul la care se face o comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.

Datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de SportDistribution.ro catre terte institutii.

Care sunt obligatiile clientului?

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Prevederile de mai jos pot fi modificate fără notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in pagina Termeni si Conditii, de pe www.SportDistribution.ro.

Dreptul de autor al SportDistribution.ro asupra continutului publicat pe site

Intregul continut al site-ului www.SportDistribution.ro, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea SC SPORT DISTRIBUTION SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor SC SPORT DISTRIBUTION SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru a raporta probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email: office@SportDistribution.ro.

Produsele oferite. Politica de preturi

SC SPORT DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care clientul nu ofera destule date de indentificare (telefon, adresa) sau refuza sa ofere operatorului SportDistribution.ro una din variantele de verificare: un al doilea nr. de telefon, plata integrala in contul nostru sau cu cardul prin mediul online.

In situatii exceptionale, unele produse nu pot fi livrate, din cauza de lipsa de stoc. SportDistribution.ro va returna orice plata facuta in avans de catre clienti.

Preturile de pe site sunt exprimate atat in ron cat si in euro (EUR/RON) si includ taxa pe valoarea adăugată, TVA (24%).

Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.

Plata produselor se va efectua integral la momentul plasarii comenzii de catre client. Acest lucru se datoreaza faptului ca mare parte din produsele comercializate necesita a fi comandate in prealabil de la producator.

Plata produselor

Poti plati in avans, prin ordin de plata, in contul SC SPORT DISTRIBUTION SRL, IBAN RO86 RZBR 0000 0600 1746 6217, deschis la Raiffeisen Bank Agentia Berceni. Iti garantam returnarea 100% a platii, daca te razgandesti inainte sa trimitem comanda. Tot in avans, poti face plata cu cardul, tranzactia va fi procesata de Paypal, una din cele mai importante companii pentru plati online. Iti garantam posibilitatea de a primi banii inapoi in cazul in care comanda nu se va finaliza.

Poti plati ramburs diferenta de plata, cand coletul ajunge la destinatie. Nu exista nicio taxa suplimentara fata de suma totala care ti-a fost confirmata pe mail si telefonic. Deci platesti cash curierului, cand pachetul e la tine acasa.

Livrarea produselor

Livram numai prin FAN CURIER si DPD, Posta Romana cat si de la showroom-ul nostru situat in str. Berceni nr.8, sector 5, Bucuresti. Livrarea produselor este posibila oriunde in tara, indiferent de locatie, sat, comuna sau oras. Timpul de livrare pentru fiecare produs comandat poate fi oferit doar de operatorul SportDistribution.ro dupa confirmarea comenzii. Transport este gratuit in Bucuresti cat si in tara pentru comenzile ce depasesc 500 ron. Pentru restul comenzilor se va percepe o taxa de minim 18 ron. Transportul gratuit al produselor este valabil atat timp cat nu sunt returnate (sau fac parte din comenzi returnate partial/integral). In caz contrar, transportul va fi oprit din totalul sumei datorate clientului. Completarea formularului de retur este obligatorie.

Politica de retur

Pentru returnarea produselor va rugam completati formularul din pagina retur.

Dreptul de returnare a produselor cumparate de la noi? Exista o lege (Ordonanta de Guvern nr. 130 din 2000, ce a fost completata de Legea 51 din 2003 - regimul juridic al contractelor la distanta) care te apara. Potrivit acestei legi, poti returna produsele cumparate online, fara sa invoci un motiv anume. Noi ne conformam 100% si iti spunem ca in 10 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online SportDistribution.ro si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare si taxa de retur) inapoi.

Lista mărfurilor nealimentare de calitate adecvată, ce nu pot fi preschimbate cu o marfă similară sunt: articole din metale preţioase, pietre scumpe şi semipreţioase, ţesături din toate tipurile de fibre şi alte textile comercializate la metru (panglică, firet, dantelă etc.), lenjerie tricotată pentru adulţi şi copii (ex. bustiere, sutien, boxeri), costume de baie, slipuri, chiloţi pentru adulţi şi copii, inclusiv chiloţi pentru sport, articole pentru nou-născuţi şi copii de creşă, lenjerie de pat, articole de toaletă pentru femei, ciorapi, şosete, articole textile (feţe de masă, şerveţele de masă, şervete, batiste etc.), cosmetică şi parfumerie, mărfuri chimice de uz casnic, articole din mase plastice pentru prepararea şi păstrarea alimentelor, articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, pieptene, spelci, bigudiuri etc.). Pentru returnarea produselor, iti vom da banii inapoi, insa pentru produsele care sunt aceeasi calitate ca la achizitie.

Produsele care se returneaza trebuie ambalate intr-o punga care sa protejeze atat produsul, cat si ambalajul (cutie sau punga) in care se afla acesta, in caz contrar se percepe o taxa de 20 ron per cutie/punga. Termenul de returnare curge de la primirea produsului si daca decizi ca nu e pe placul tau, sa-l returnezi.

Exista o taxa de retur sau schimb. Aceasta este in valoare de 50 ron si se justifica prin costurile ridicate de transport al produselor respective, catre producator. Clientul se obliga sa plateasca si taxele de curierat, pentru returul / schimbul produsului / produselor comandate. Taxele de curierat pentru un transport sunt in valoare de minim 18 ron. Banii se vor returna in maxim 30 de zile de la momentul returnarii produsului. Nu se accepta returnarea produselor care prezinta urme de purtare si care au un miros atipic impregnat in tesatura. In astfel de situatii sunt returnate produsele catre expeditor cu plata la livrare a tuturor taxelor de curierat incluse, fiind incorecta returnarea produselor intr-o forma alterata, SC SPORT DISTRIBUTION SRL nu are responsabilitate in acceptarea acestora.

Cum faci sa returnezi sau sa schimbi un produs?

Pentru persoanele juridice nu se accepta schimburi.

Suna-ne la 0733 106 808, 0732 920 251, returul presupune inlocuirea unei marimi cu alta,nu inlocuirea unui produs cu altul. Daca vrei banii inapoi, scrie-ne un email cu numele tau complet, contul IBAN si banca la office@SportDistribution.ro. Adresa pe care trebuie sa returnezi comanda prin curier este Soseaua Berceni Nr.8, sector 4 Bucuresti, Romania. Clientul se obliga sa plateasca si taxele de curierat, pentru returul / schimbul produsului / produselor comandate. Taxele de curierat pentru un transport sunt in valoare de minim 18 ron.

Singurul caz in care clientul nu este nevoit sa plateasca nicio taxa de retur sau transport, apare atunci cand produsul prezinta un defect de fabricatie sau nu a fost cel comandat de client in maxim 48 de ore. In acest caz ne asumam toata raspunderea si operam schimbarea produsului sau returnarea banilor in mod GRATUIT. Ambalajul produsului trebuie sa fie asa cum l-ati primit. Daca ambalajul produsului returnat prezinta scotch pe ambalaj/cutia originala, vom refuza definitiv returnarea banilor pentru acel produs, indiferent de motivul returului. Produsul trebuie sa ajunga in aceeasi forma / conditie ca atunci cand el a fost livrat. Dupa primirea coletului, vom examina produsul si vom restitui suma platita initial, mai putin taxele de transport si taxa de retur. Oricine realizeaza o comanda pe sau prin intermediul siteului SportDistributionro (sau a numerelor de telefon afisate pe acest site) se obliga sa respecte aceste conditii.

Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare, link-urile catre alte site-uri.

Site-ul www.SportDistribution.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat SC SPORT DISTRIBUTION SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta. Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi din magazinul sau online.

Politica de confidentialitate

SC SPORT DISTRIBUTION SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Aceasta poate solicita stergerea datelor din baza prin email la adresa office@SportDistribution.ro. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. SC SPORT DISTRIBUTION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre SC SPORT DISTRIBUTION SRL este periodic analizata in privinta securitatii.

SC SPORT DISTRIBUTION SRL se obliga sa nu difuzeze unor terti, datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii. Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania SC SPORT DISTRIBUTION SRL nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Dispozitii finale

Daca unul din numerele de telefon oferite nu este valabil, ne rezervam dreptul de a va anula comanda.

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.SportDistribution.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către SportDistribution.ro la office@SportDistribution.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.SportDistribution.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.